Holistic Face Lifting Kuur

Een natuurlijke en holistische benadering van huidverbetering, zonder invasieve technieken zoals naalden, fillers of draadjes.

Holistisch betekent dat het hele lichaam wordt betrokken bij het traject. Alles is met elkaar verbonden. Een gezond en energiek lichaam is in staat tot huidherstel, ook als daar met stevige bindweefseltechnieken op wordt gewerkt. Het resultaat is, naast een betere gezondheid, een lifting van het gezicht en/of de hals en/of het decolleté, een verbeterde doorbloeding, een egalere teint en vermindering van fijne lijntjes.

Om te werken vanuit een gezond en energiek lichaam komen de volgende vragen om de hoek kijken:

Hoe staat het met de status van bepaalde voedingsstoffen in het lichaam?

Hoeveel stress ondervindt men?

Wordt er voldoende zuurstof naar de huid gebracht door middel van beweging/sport/training?

Wat zijn de meest genuttigde voedingsmiddelen?

Ik werk sinds 2020 volgens de methode van de Natural Face Lifting Academy o.l.v. Inge Deceuninck om mensen een alternatief te bieden op het gebied van huidverbetering zonder invasieve behandelingen. Daarnaast ben ik me sinds 2015 aan het verdiepen in de biochemie van ons lichaam en waarom een lichaam doet wat het doet. Na een diepgaande persoonlijke ontwikkeling die me heel wat inspanning heeft gekost, maar ook zeker zeer veel heeft opgeleverd breng ik het geleerde met elkaar samen om in de praktijk te brengen met het concept: Holistic Face Lifting.

Het doel is balans brengen aan de binnenkant en buitenkant: een gezond lichaam is het beste uitgangspunt voor een huidverbeterende behandeling. Zonder voldoende bouwstoffen kan de huid niet regenereren en sterker worden.

Holistic Face Lifting is een traject waarin ik intensieve begeleiding bied op weg naar het zelfgestelde doel. Ik besteed aandacht aan optimale voeding en de benodigde suppletie, beweging en stress reductie. Bent u bereid een commitment aan te gaan en te investeren in gezondheid van binnen en van buiten? Dan help ik u graag op weg.

Healthy aging klinkt een stuk leuker dan anti-aging, nietwaar? Daarom combineren we leefstijlinterventies met Natural Face Lifting.

Omdat elk traject er anders uitziet en persoonlijk wordt afgestemd wordt er maatwerk geboden. De kosten hiervoor zijn daarom variabel.

Natural Face Lifting staat voor een verstevigende gezichtsbehandeling die met behulp van bindweefselmassage de huid stimuleert tot aanmaak van meer collageen, waardoor rimpels minder zichtbaar worden. Daarnaast werkt het diep door op het onderhuids bindweefsel, wat zorgt voor een liftend effect. Zie ook www.naturalfacelifting.be/nl/

Elk traject begint met een uitgebreide intake en een Wrinkle and Contour Analysis waarin we gezamenlijk een persoonlijk en op maat gemaakt plan uitwerken om tegemoet te komen aan uw wensen en budget. Daarnaast ondergaat u een kennismakingsbehandeling zodat u een indruk krijgt van de aard van de aanraking. Ik kan aan de hand van de reactie van uw huid een inschatting maken wat de huid aankan qua intensiteit en druk.

Vervolgens stel ik een behandelplan samen en als we hier beiden mee akkoord zijn kan het traject van start gaan. De duur van de behandelingen hangt af van het gebied in het gelaat waarop gewerkt wordt en de doelen die we van tevoren stellen.

Een belangrijke rol in het traject is weggelegd voor voedingssuppletie die gezondheid en huid ondersteunt. Het succes van de behandelingen wordt grotendeels bepaald door de hoeveelheid voedingsstoffen die het lichaam ter beschikking kan stellen om meer collageen aan te maken. De behandelingen vragen veel van de huid en bouwstoffen voor de aanmaak van collageen mogen derhalve niet ontbreken.

Wilt u werken aan het liften van bepaalde gelaatscontouren dan werk ik meer op het spierweefsel.

Heeft het verminderen van rimpels uw voorkeur dan werk ik op het bindweefsel.

Een combinatie van beide technieken is ook mogelijk.

Daarnaast werkt u thuis mee aan het resultaat door bepaalde oefeningen te doen die de gelaatsspieren trainen en het bindweefsel stimuleren. Dit wordt “sculpting” genoemd.

 

INTAKE NATURAL FACE LIFTING

  • Afstemmen van behoeften en budget
  • Suppletie voor innerlijke ondersteuning doornemen en starten
  • Foto maken van de huid
  • Wrinkle & Contour Analysis
  • Kennismakingsbehandeling
  • Oefeningen mee voor thuis om alvast mee te starten
  • Afspraken plannen voor de vervolgbehandelingen
  • Verzorgingsproduct mee voor thuis om te starten met huidverbetering

 

De intake duurt ongeveer 90 minuten en kost €95,-

 

Tijdens de bindweefselkuur wordt voor de behandelingen gewerkt met LavieSage Skin Cosmetics, een unieke huidverzorgingslijn met bioactieve stoffen die de huid stimuleren tot aanmaak van collageen en vochtverlies en veroudering tegengaan. Tijdens de kuur kunt u deze producten voor thuisgebruik aanschaffen met 10% korting.