Holistic Face Lifting & Cell Regeneration Facial

Een natuurlijke en holistische benadering van huidverbetering, zonder invasieve technieken zoals naalden, fillers of draadjes.

Holistic Face Lifting Cell Regeneration Facial

Holistisch betekent: het héle lichaam behandelen. Alles is met elkaar verbonden. Een gezond en energiek lichaam is in staat tot huidherstel, ook als daar met stevige bindweefseltechnieken op wordt gewerkt. Het resultaat is, naast een betere gezondheid, een lifting van het gezicht en/of de hals en/of het decolleté, een verbeterde doorbloeding, een egalere teint en vermindering van fijne lijntjes.

Belangrijke vragen voor we kunnen starten:

 • Hoe staat het met de status van bepaalde voedingsstoffen in het lichaam?
 • Hoeveel stress ondervindt men?
 • Wordt er voldoende zuurstof naar de huid gebracht door middel van beweging/sport/training?
 • Wat zijn de meest genuttigde voedingsmiddelen?

Het doel is balans brengen aan binnen- en buitenkant: een gezond lichaam is het beste uitgangspunt voor een huidverbeterende behandeling.

Holistic Face Lifting is een traject waarin ik intensieve begeleiding bied op weg naar uw doel. Ik besteed aandacht aan optimale voeding en de benodigde suppletie, beweging en stress reductie. Bent u bereid een commitment aan te gaan en te investeren in gezondheid van binnen en van buiten?

Omdat elk traject er anders uitziet en persoonlijk wordt afgestemd wordt er maatwerk geboden. De kosten hangen af van de duur en de hoeveelheid behandelingen.

Elk traject begint met een uitgebreide intake en een Wrinkle and Contour Analysis waarin we een op maat gemaakt plan uitwerken om tegemoet te komen aan uw wensen en budget. Daarnaast krijgt u een kennismakingsbehandeling zodat u kennismaakt met het soort aanraking. Ik kan aan de hand van de reactie van uw huid een inschatting maken wat de huid aankan qua intensiteit en druk.

De duur van de behandelingen hangt af van het gebied in het gelaat waarop gewerkt wordt en de doelen die we van tevoren stellen.

Een belangrijke rol in het traject is weggelegd voor voedingssuppletie die gezondheid en huid ondersteunt. Het succes van de behandelingen wordt grotendeels bepaald door de hoeveelheid voedingsstoffen die het lichaam ter beschikking stelt om meer collageen aan te maken. De behandelingen vragen veel van de huid en bouwstoffen voor de aanmaak van collageen mogen daarom niet ontbreken.

Daarnaast werkt u thuis mee aan het resultaat door regelmatig bepaalde oefeningen te doen die de gelaatsspieren trainen en het bindweefsel stimuleren. Dit wordt “sculpting” genoemd.

Veel mensen ervaren een overmaat aan stress en hebben door een bepaalde leefstijl een sterk verminderde huidkwaliteit. Met ontstekingen, een onrustige of vermoeide huid als gevolg.De Cell Regeneration Facial zorgt voor:

 • Cel herstel
 • Snellere cel aanmaak
 • Verbeterde immuniteit
 • Betere cel communicatie
 • Sneller herstel van bv. holistic face lifting behandeling
 • Meer energie

Het autonome zenuwstelsel bestaat uit de Ortho-Sympathicus, die activeert en bij veel mensen te actief is en de Para-sympathicus, die nauw samenhangt met ontspanning en herstel na vermoeidheid/ ziekte en bij veel mensen inactief is.

De Ortho-sympathicus komt in actie als men actief is, werkt, vecht, aanvalt of vlucht. Door langdurige en grote activiteit (stress) raakt deze zenuw uitgeput. De Ortho-sympaticus zorgt voor aanpassing van het lichaam aan inspanning en stress, zoals een verhoogde bloeddruk, versnelde ademhaling en een te hoge hartslag. De Ortho-sympathicus zorgt er tevens voor dat maag en darmen langzamer gaan werken, zodat het bloed en de energie die voor de spijsvertering nodig zijn gebruikt kunnen worden voor de actieve spieren. Het lichaam in stressmodus maakt zich daarmee klaar voor vechten of vluchten. In  de meeste situaties echter hoeft ons lichaam dat niet werkelijk te doen, er vindt echter vaak niet genoeg herstel plaats om de opgebouwde spierspanning te ontladen.

De Ortho-sympathicus zorgt er ook voor dat de zweetkliertjes meer zweet gaan afscheiden en er minder bloed naar de huid gaat. De Parasympaticus zorgt voor herstel door middel van verhoging van de darm- en blaas activiteit, vermindering van de hartslag, verlaging van de ademhalingsfrequentie en daling van de bloeddruk.

Als er op geestelijk niveau stoornissen optreden zal zich dat weerspiegelen in het lichaam. Gezien huid en zenuwstelsel zo nauw met elkaar verbonden zijn hebben die uiteraard een sterke werking op elkaar.

Cell Regenerating Facial stimuleert het metabolisme via het autonome zenuwstelsel. Allereerst worden de meridianen die door het lichaam lopen wakker gemaakt. Volgens de traditionele Chinese geneeskunde circuleert zo de energie Qi door de energiebanen, ook wel meridianen genoemd.

Daarna volgt de behandeling de zones van de 5 energie-elementen (hout, vuur, water, aarde en metaal) en werk ik op de verschillende meridiaan-drukpunten in het gelaat, het hoofd, de nek, de schouders en het decolleté.

In het laatste deel van de behandeling richt ik me op het lymfesysteem dat door vloeiende strijkbewegingen in het gezicht geprikkeld wordt en zo de afvoer van afvalstoffen versnelt, natuurlijke hydratatie stimuleert en het immuunsysteem versterkt.

€ 97,-

Intake Natural Face Lifting

(ca. 90 min.)

 • Afstemmen van behoeften en budget
 • Suppletie voor innerlijke ondersteuning doornemen en starten
 • Foto maken van de huid
 • Wrinkle & Contour Analysis
 • Kennismakingsbehandeling
 • Oefeningen mee voor thuis om alvast mee te starten
 • Afspraken plannen voor de vervolgbehandelingen
 • Verzorgingsproduct mee voor thuis om te starten met huidverbetering

 

€ 59,-

Cell Regeneration Facial (losse behandeling)

(ca. 45 min.)

 • Verwarmend voetenbad
 • Reiniging gezicht
 • Meridianen stimuleren
 • Gelaatszones regenereren
 • Drukpunt massage gezicht
 • Lymfestroom stimuleren
 • Gezichtsverzorging
€ 45,-

Cell Regeneration Facial (combinatie behandeling)

(tijdsduur afhankelijk van gekozen combinatie)

Dezelfde behandeling als de losse Cell Regeneration Facial gecombineerd met bijvoorbeeld een Dieptereiniging, een Behandeling de Luxe of een Holistic Face Lifting Behandeling

(genoemde prijs is exclusief de behandeling waarmee wordt gecombineerd)