Holistic Face Lifting

Een natuurlijke en holistische benadering van huidverbetering, zonder invasieve technieken zoals naalden, fillers of draadjes.

Holistisch betekent: het héle lichaam behandelen. Alles is met elkaar verbonden. Een gezond en energiek lichaam is in staat tot huidherstel, ook als daar met stevige bindweefseltechnieken op wordt gewerkt. Het resultaat is, naast een betere gezondheid, een lifting van het gezicht en/of de hals en/of het decolleté, een verbeterde doorbloeding, een egalere teint en vermindering van fijne lijntjes.

Belangrijke vragen voor we kunnen starten:

 
 • Hoe staat het met de status van bepaalde voedingsstoffen in het lichaam?
 • Hoeveel stress ondervindt men?
 • Wordt er voldoende zuurstof naar de huid gebracht door middel van beweging/sport/training?
 • Wat zijn de meest genuttigde voedingsmiddelen?

Het doel is balans brengen aan binnen- en buitenkant: een gezond lichaam is het beste uitgangspunt voor een huidverbeterende behandeling. Holistic Face Lifting is een traject waarin ik intensieve begeleiding bied op weg naar uw doel. Ik besteed aandacht aan optimale voeding en de benodigde suppletie, beweging en stress reductie. Bent u bereid een commitment aan te gaan en te investeren in gezondheid van binnen en van buiten?

Omdat elk traject er anders uitziet en persoonlijk wordt afgestemd wordt er maatwerk geboden. De kosten hangen af van de duur en de hoeveelheid behandelingen. Een kuurbehandeling bestaat uit minimaal 10 behandelingen. Voor meer resultaat kan dat uitgebreid worden naar 15 behandelingen.

Elk traject begint met een uitgebreide intake en een Wrinkle and Contour Analysis waarin we een op maat gemaakt plan uitwerken om tegemoet te komen aan uw wensen en budget. Daarnaast krijgt u een kennismakingsbehandeling zodat u kennismaakt met het soort aanraking. Ik kan aan de hand van de reactie van uw huid een inschatting maken wat de huid aankan qua intensiteit en druk. De duur van de behandelingen hangt af van het gebied in het gelaat waarop gewerkt wordt en de doelen die we van tevoren stellen.

Een belangrijke rol in het traject is weggelegd voor voedingssuppletie die gezondheid en huid ondersteunt. Het succes van de behandelingen wordt grotendeels bepaald door de hoeveelheid voedingsstoffen die het lichaam ter beschikking stelt om meer collageen aan te maken. De behandelingen vragen veel van de huid en bouwstoffen voor de aanmaak van collageen mogen daarom niet ontbreken.

Daarnaast werkt u thuis mee aan het resultaat door regelmatig bepaalde oefeningen te doen die de gelaatsspieren trainen en het bindweefsel stimuleren. Dit wordt “sculpting” genoemd. Bovendien is het belangrijk dat de spieren in het gezicht ook diep kunnen ontspannen, waardoor ze weer hun normale lengte aannemen. Verkorte gelaatsspieren ontstaan door stress en aanspanning en veroorzaken op die manier rimpelvorming. Daarom zal bij elke bindweefselbehandeling ruimte worden ingebouwd voor ontspanning van de gelaatsspieren en een versnelde afvoer van losgemaakte afvalstoffen die zich ophopen in verklevingen en slecht doorbloede gebieden in het gelaat.

€ 97,-

Intake Natural Face Lifting

(ca. 90 min.)

 • Afstemmen van behoeften en budget
 • Suppletie voor innerlijke ondersteuning doornemen en starten (exclusief)
 • Foto maken van de huid als nulmeting
 • Wrinkle & Contour Analysis
 • Kennismakingsbehandeling
 • Oefeningen mee voor thuis om alvast mee te starten
 • Afspraken plannen voor de vervolgbehandelingen
 • Verzorgingsproduct mee voor thuis om te starten met huidverbetering